featured

featured

And the winner is…

Given a small space with piles of essential work, the design for this office won Sheree the 2010 ASID Design Excellence Bronze Award. Contemporary furnishings open up the room while use of the alcove for storage purposes alleviates desk space from stress-producing clutter. The compact design reduces traffic pressure beyond the office by allowing more space for hallways and staff amenities.

Screen Shot 2013-07-16 at 10.15.07 AM

Suite Retreat

AFTER RAISING FOUR children and then helping to raise their grandchildren, my clients opted to sell their old family home and move into a 55 and older community. The challenge: their limited budget forced them to retain most if not all of the furniture they acquired back in the sixties and seventies. Our solution: to re-imagine and work with what they had.

A Fresh Perspective

textiles

The sheers beneath the freshly striped curtains illuminate the sunshine bringing out the luster in the upholstery of the sofa.

Draperies

Customized embellishments personalize these richly toned curtains to reflect the designs character.

Command Center

THE NURSES’ STATION is the hub of the office. If the hub gets congested, the flow of the office is affected. Therefore this control center was centrally placed to allow for patients to check in through the waiting room but check out in an alcove area of the hallway. The back office with additional support staff is located behind the station.

Screen Shot 2013-07-16 at 10.15.07 AM

TÊTE-À-TÊTE

THIS TRANSITIONAL CONSULTATION room is equipped with a beautiful stainless steel “L” shaped pedestal desk with a cherry wood desktop. Tub chairs in a contract fabric and contract carpet tiles look residentially appealing, but make no mistake about it, these finishes mean business.

Screen Shot 2013-07-16 at 10.15.07 AM

Buy the Book