Command Center

THE NURSES’ STATION is the hub of the office. If the hub gets congested, the flow of the office is affected. Therefore this control center was centrally placed to allow for patients to check in through the waiting room but check out in an alcove area of the hallway. The back office with additional support staff is located behind the station.

Screen Shot 2013-07-16 at 10.15.07 AM

Family Room

TO GIVE THE two new sofas a cost-friendly customization, we found an inexpensive, durable, poly-blend fabric to reupholster them with. The walls were given some added detail and interest with the installation of moldings while mirrors work to expand the space.

Lounge

ORNATELY WOVEN FABRIC draws details to the simplistic roman shades while chenille ottomans contrast with the leather sectional to create a relaxed feeling.